XXXV Concurs Ornitològic- Sóller 2017

Organitza: Agrupació de canaricultors de Sóller

Lloc: Casal Victòria , Sóller

Obert a grups: Color –Postura –fauna -híbrids – exòtics

                             II Monogràfic Raça Espanyola

*Inscripciones:

Del 25 de septiembre hasta el 05 de octubre (o finalización de existéncias de jaulas), exclusivamente por Ornigestión, web www.ornigestion.com 

 

*Recepción de ejemplares:

Dia 11 y 12 de octubre (miercoles y jueves) a partir de las 17:00h al local "Casal Victória", situado en la calle Victória 11 de Mayo, de Sóller

 

*Enjuiciamientos:

Dias 13 y 14 de octubre. viernes y sábado.

 

*Apertura al público:

Dia 14 sábado, de 18:00h a 20:00h.

Dia 15 domingo de 10:00h a 13:00h y de 16:00h a 19:30h.

 

*Recogida de ejemplares:

Dia 15 domingo a partir de las 19:30h.

 

*Entrega de trofeos:

Dia 21 de octubre, (sábado) a partir de las 20:30h en el Hotel/Restaurante El Guia de Sóller, situado en la calle Castañer, nº3 (al lado de la estación del Ferrocarril de Sóller)

 

Grupos a concursar

 

RESULTADOS   ON   LINE  

 

*Jueces del concurso:

Color:

Sr Antonio  LARA GÓMEZ, de Sevilla

Sr Rodolfo  MURCIA TORRES, de Sevilla

Sr Felip  ALBA CLADERA, de Mallorca

Postura:

Sr Bartomeu A. FRAU LLULL, de Mallorca

Sr Miquel  SOCIAS HERNÁNDEZ, de Mallorca

Exóticos, Híbridos y Fauna Europea:

Sr Enrique  GÓMEZ MERINO, de Cádiz

 

PREMIS

Es concediran premis i diplomes als tres exemplars individuals i equips més valorats dels grups participants que compleixin i hagin obtingut les puntuacions mínimes exigides, així com els diplomes acreditatius a tots els premiats.

 

GRANS PREMIS

“GRAN PREMI” al millor individual i al millor equip en les gammes de COLOR i POSTURA, així com al EXÒTIC, FAUNA EUROPEA i HÍBRID amb més puntuació (mínim 90 punts), sempre que hi hagi al menys 20 ocells per gamma.

 

“PREMIS ESPECIALS”

*Estància per a 2 persones a l´Hotel Los Geranios****, del Port de Sóller, al criador que presenti els 15 ocells en individuals o equips més puntuats dintre la gamma de color .

*Estància per a 2 persones a l´Hotel El Guia****, de Sóller, al criador que presenti els 15 ocells en individuals o equips més puntuats dintre la gamma de postura.

*Sopar per a 2 persones al restaurant de l’Hotel Espléndido ****, del Port de Sóller al criador que presenti els 6 ocells en individuals o equips més puntuats dintre la gamma de fauna europea.

*Excursió per a 2 persones a Sa Calobra, al criador que presenti els 6 ocells en individuals o equips més puntuats dintre la gamma d’exòtics.

Inclou: tren, tramvia, barca i paella a Sa Calobra i tornada a Palma

*Dinar o sopar per a 2 persones al “Restaurant Balear” del Port de Sóller al criador que presenti els 6 ocells en individuals o equips més puntuats, dintre la gamma d´híbrids.

 

Per tal de donar més opcions de premi als criadors, els “Gran Premis” i “Premis Especials” no són acumulables, es a dir: un mateix criador pot guanyar com a màxim un “Gran Premi” i un “Premi Especial”. La forma de puntuar els “Premis Especials” serà en base a la suma de punts obtinguts.

 

     AGRUPACIÓN DE CANARICULTORES DE SÓLLER