XXXVI Concurs Ornitològic- Sóller 2018

Organitza: Agrupació de canaricultors de Sóller

Lloc: Casal Victòria , Sóller

Obert a grups: Color – Postura – Fauna  Híbrids – Exòtics

  III Monogràfic Raça Espanyola

*Inscripciones:

Del 28 de septiembre hasta el 26 de octubre (o finalización de existéncias de jaulas), exclusivamente por Ornigestión, web www.ornigestion.com 

 

*Recepción de ejemplares:

Dia 30 y 31 de octubre (martes y miercoles) a partir de las 17:00h al local "Casal Victória", situado en la calle Victória 11 de Mayo, de Sóller

 

*Enjuiciamientos:

Dias 01 y 02 de noviembre. (jueves y viernes).

 

*Apertura al público:

Dia 03 sábado,   de 10:00h a 13:00h y de 16:00h a 19:30h.

Dia 04 domingo, de 10:00h a 13:00h y de 16:00h a 19:30h.

 

*Recogida de ejemplares:

Dia 04 domingo a partir de las 19:30h.

 

*Entrega de trofeos:

Dia 10 de noviembre, (sábado) a partir de las 20:30h en el Hotel/Restaurante El Guía de Sóller, situado en la calle Castañer, nº3 (al lado de la estación del Ferrocarril de Sóller)

 

 GRUPOS A CONCURSO  

 

*Jueces del concurso:

Color:

Sr José  JAPÓN LOBATO, de Sevilla

Sr Roger  BELTRAN MOLLA, de Castellón

Sr Jesús  ESQUIVA TORRECILLAS, de Alicante

Postura:

Sra Susana  MONDELO MANZANO, de Valencia

Sr Gabriel  TORRES MALPESA, de Mallorca

Híbridos y Fauna Europea:

Sr Miguel  CIFRE CAMPOMAR, de Mallorca

Exóticos:

Sr Jesús  ESQUIVA TORRECILLAS, de Alicante

 

PREMIS

Es concediran premis i diplomes als tres exemplars individuals i equips més valorats dels grups participants que compleixin i hagin obtingut les puntuacions mínimes exigides, així com els diplomes acreditatius a tots els premiats.

 

GRANS PREMIS

“GRAN PREMI” al millor individual i al millor equip en les gammes de COLOR i POSTURA, així com al EXÒTIC, FAUNA EUROPEA i HÍBRID amb més puntuació (mínim 90 punts), sempre que hi hagi al menys 20 ocells per gamma.

 

Trofeu donal pel "Club de Raza Española - CRE" al canari de RAÇA ESPANYOLA, individual i equip més valorat.

 

“PREMIS ESPECIALS”

*Estància per a 2 persones a l´Hotel Los Geranios****, del Port de Sóller, al criador que presenti els 15 ocells en individuals o equips més puntuats dintre la gamma de color.

*Estància per a 2 persones a l´Hotel El Guia****, de Sóller, al criador que presenti els 15 ocells en individuals o equips més puntuats dintre la gamma de postura.

*Sopar per a 2 persones al restaurant de l’Hotel Espléndido ****, del Port de Sóller al criador que presenti els 6 ocells en individuals o equips més puntuats dintre la gamma de fauna europea.

*Excursió per a 2 persones a Sa Calobra, al criador que presenti els 6 ocells en individuals o equips més puntuats dintre la gamma d’híbrits.

Inclou: tren, tramvia, barca i paella a Sa Calobra i tornada a Palma

*Dinar o sopar per a 2 persones al “Restaurant Balear” del Port de Sóller al criador que presenti els 6 ocells en individuals o equips més puntuats, dintre la gamma d´exòtics.

*Dinar o sopar per a 2 persones al “Sa Tafona” de l´Hotel "Ca´l Bisbe"**** de Sóller al criador local que presenti els 10 ocells en individuals o equips més puntuats.

 

Per tal de donar més opcions de premi als criadors, els “Gran Premis” i “Premis Especials” no són acumulables, es a dir: un mateix criador pot guanyar com a màxim un “Gran Premi” i un “Premi Especial”, exceptuant el "Premi Especial" per el criador local que no computa als efectes d´acumulacions de premis. La forma de puntuar els “Premis Especials” serà en base a la suma de punts obtinguts.

 

     AGRUPACIÓN DE CANARICULTORES DE SÓLLER